Avery Dennison

Avery Dennison je globalni lider u svetu grafičke industrije. Koristi dugogodišnje iskustvo i kreativnost da pomogne kompanijama širom sveta u donošenju potpuno nove vizije života na moćan i uzbudljiv način. Čini da se ideje transformišu u opipljive i inspirativne poruke. Avery Dennison veruje da moć imaginacije obogaćuje naš svet.

Avery Dennison samolepljive folije visokih performansi dizajnirani su za upotrebu na vozilima, dekoraciji enterijera, komercijalnu grafiku, znakove obeležavanja i na svim ostalim elementima vizuelnih komunikacija. Proizvodi se neprestano usavršavaju da bi grafika bila uzbudljivija, uočljivija i jednostavnija za aplikaciju. Decenije znanja i najnovije tehnologije – poput Easy Apply tehnologija npr. – omogućavaju da se ideje transformišu u upečatljive poruke.

Alat i sredstva za aplikaciju i doradu

Avery Dennison nudi kompletnu listu alata za aplikaciju samolepljivih folija i traka. Za postizanje profesionalnih rezultata bez obzira na vrstu aplikacije.

Samolepljive kater folije u boji

Avery Dennison samolepljive folije u boji idealne su za izradu reklamnih poruka i znakova obeležavanja kako u enterijeru, tako i na spoljnim pozicijama objekata. Posebno fleksibilne folije doprinose lakom i brzom brendiranju u duhu neke nove kampanje ili realizaciji novog vizuelnog identiteta.

Reflektujući program

Avery Dennison nudi savremena rešenja u bezbedonosnim obeležavanjima gde se osim bezbednosti postiže povećana vidljivost, postojanost i trajnost.

Avery Dennison® trake V-6700B i V-6790 serija ispunjavaju stroge zahteve ECE 104, Klasa C regulative. Dizajnirane su za upotrebu na kamionima i prikolicama sa krutim i fleksibilnim površinama. Obezbeđuju superiornu refleksiju i poboljšanu bezbednost tokom noćne vožnje. Trake su visokog kvaliteta, trajne, mikroprizmatične, retroreflektujuće čija jedinstvena konstrukcija idealno prianja na podlogu i ne zahteva naknadno zaptivanje ivica.)

Avery Dennison Pure Defense Serija – Zaštitne folije za vozila

Avery Pure defense su izdržljive zaštitne folije za vozila na delovima gde ona trpe jake udare i koje su zasnovane na tehnologiji koja se isporučuje proizvođačima originalne opreme za automobile.
Dodavanjem ovog providnog i nevidljivog sloja zaštitne folije, dodatno se štiti vozilo od kamenčića na putu, grebanja, insekata, raznih tečnosti, oštećenja farbe. Avery Dennison nudi dva nivoa performansi, Pure Defense PVC za standardnu zaštitu i Pure Defense PU za veću izdržljivost i samozarastanje aktivirano toplotom. Predstavljamo Avery PD PVC zaštitnu foliju koja je ekonomično i odlično rešenje za zaštitu vozila.

Livene (cast) folije za štampu

MPI 1105 folija za štampu nudi ultimativno rešenje za brendiranje vozila u punom koloru. Potpuno novi nivo štampe, kvaliteta otiska i 3D oblikovanja i na najzahtevnijim površinama poput udubljenja i nitni.

MPI 1104 je sjajna bela folija za digitalnu štampu solventnim, eco/mild solventnim, latex i UV mastilima. Zahvaljujući fleksibilnosti lako se nosi sa izazovima 3D površina.

Polimerne samolepljive folije za štampu

Polimerne valjane folije serije MPI 2000 koriste se za aplikaciju na ravnim i blago zakrivljenim površinama. Mogu da se štampaju solventnim, eco/mild solventnim, latex i UV mastilima. Za postizanje maksimalnih efekata i trajnosti preporučuje se zaštita DOL 2000 laminacijom u mat ili sjajnoj varijanti.

Monomerne valjane samolepljive folije za štampu

Monomerne valjane folije serije MPI 3000 koriste se za aplikaciju na ravnim površinama. Mogu da se štampaju solventnim, eco/mild solventnim, latex i UV mastilima. Za postizanje maksimalnih efekata i trajnosti preporučuje se zaštita DOL 3000 laminacijom u mat ili sjajnoj varijanti.

Folije za laminaciju

Avery Dennison proizvodi kompletnu paletu filmova za laminaciju za zaštitu svih serija folija za digitalnu štampu.

Aplikacijom providnih filmova na odštampanu folijuoživljava” se otisak, produžava se vek trajanja štampe, štiti se slika od mehaničkih oštećenja, uticaja UV zraka i umanjuje se mogućnost oštećenja usled raznih atmosferskih prilika. Takođe, aplikacija je olakšana i brža ukoliko je na štampu naneta laminacija.

Samolepljive folije za presvlačenje vozila

Avery Supreme Wrapping Film, namenska folija za presvlačenje vozila je dvoslojna  CAST folija vrhunskih performansi i jedinstvenog izgleda. Savršena kombinacija boje, teksture i providnog zaštitnog sloja obezbeđuje glatku, trajnu i blistavu površinu poput lakiranja. Izvanredno se prilagođava obliku podloge i daje atraktivan izgled vozilu. Brza i laka aplikacija bez mehurića zahvaljujući Avery Dennison Easy ApplyTM tehnologiji. Folija se lako pomera (klizi) po površini sve dok se ne pozicionira idealnosve zahvaljujući specijanom svojstvu lepka (Repositionable & Slidable adhesive technology). Proizvodi se u širini 152cm što omogućava da se i veće površine poput haube ili krova lepe iz jednog komada.