Prestavljamo Vam kolekciju folija, proizvođača Avery Dennison za dizajn enterijera. MPI 8000 serija obogaćuje kreativno razmišljanje i omogućava zidnoj umetnosti da izazove emocionalni odgovor. Novi filmovi su kontinuirano u ponudi uključuju tekstil za štampanje i papir za štampanje, obe sa lepkom,a dobro poznate samolepljive PVC folije za štampanje sa efektom canvas platna, drobljenim kamenom i prirodnim štukaturama. ostaju i dalje u ponudi.

Zidna kolekcija Avery Dennison za dizajn enterijera čini transformaciju zatvorenog prostora lakšom i vizuelno korisnijom nego ikad ranije.

Glavne karakteristike:

-brza, jednostavna i čista aplikacija bez upotrebe prajmera

-pogodna za solvent, eco/mild solvent, latex i UV mastila

-dostupna i u trendi teksturama (canvas, crushed stone, stucco textures)

-potpuna prekrivna moć

-izbor lepka od hi-tack do removable

-dostupni sertifikati samogasivosti

Lepak na folijama podržava stvaranje jedinstvenih kratkoročnih i dugoročnih štampanih rešenja za dekoraciju zidova u ugostiteljskim obljektima, hotelima, shopping molovinma, maloprodajnim lancima, trgovinama, izložbama, holovima i još mnogo toga. Wall filmovi se mogu nanositi bez potrebe za osnovnim premazom (prajmerom) , a odlična neprozirnost osigurava potpunu pokrivenost zida. Avery MPI 8000 Wall Film serija daje fleksibilnost dizajnu čak i najambicioznijim aplikacijama za unutrašnju upotrebu, sa širokim izborom tekstura za štampanje. Svi pružaju brzu primenu i pouzdane performanse štampanja. Pogledati Tehnički bulletin 5.8

NOVE teksture MPI 8826 Tekstil I MPI 8520 Papir

NOVE teksture papira KOŽA I HRAST

Preporuka za montažu