Avery Dennison Pure Defense Serija – Zaštitne folije za vozila

Avery Pure defense su izdržljive zaštitne folije za vozila na delovima gde ona trpe jake udare i koje su zasnovane na tehnologiji koja se isporučuje proizvođačima originalne opreme za automobile. Dodavanjem ovog providnog i nevidljivog sloja zaštitne folije, dodatno se štiti vozilo od kamenčića na putu,  grebanja, insekata, raznih tečnosti,  oštećenja farbe. Avery Dennison nudi dva nivoa performansi, Pure Defense PVC za standardnu zaštitu i Pure Defense PU za veću izdržljivost i samozarastanje aktivirano toplotom. Predstavljamo Avery PD PVC zaštitnu foliju koja je ekonomično i odlično rešenje za zaštitu vozila. 

Avery PD PVC zaštitna folija za automobile

Ove folije su pogodne su za sve tipove vozila – od motocikala do autobusa i vozova. Služe za zaštitu najranjivijih spoljašnjih površina, kao što su haube, lukovi točkova i (blago zakrivljena) leđa ogledala, ali i unutrašnje površine (na primer, police za prtljag ili stolice u autobusima i vozovima). U poslovnim prostorima,  Avery PD PVC zaštitna folija se takođe može koristiti kao zaštitni sloj na skoro svakoj tvrdoj, glatkoj površini u oblastima sa velikim prometom. Mnoga preduzeća koriste folije za zaštitu recepcijskih stolova, područja udara u vrata, zidnih panela i još mnogo toga. Garancija kvaliteta koja dolazi sa Avery Dennisonom daje vam poverenje da će vam ovaj zaštitni film pružiti performanse koje su vam potrebne.

OSOBINE:

  • 150mic PVC folija 
  • Ujednačen izgled površine
  • Trajnost do 5 godina
  • Odgovara ravnim i jednostavnim krivinama
zastitna-folija-za-auto
zaštitna crna

 

 

Avery Dennison 7554 CRNA – Zaštitna folija za vozila

Avery Dennison 7554 crna zaštitna folija je film opšte namene koji se može koristiti u širokom spektru aplikacije gde je crni film poželjan iz funkcionalnih ili dizajnerskih razloga. U izvesnoj meri film ima i zaštitna svojstva, ali se najčešće koristi za stubiće u vozilima. Ako se želi visoka zaštita od kamenčića, tada se koriste providne zaštitne folije PD PVC i sl.  

OSOBINE:

  • 150mic PVC crna reljefna folija,  finozrnaste strukture 
  • odlična izdržljivost – odlična adhezija na automobilske boje – dobre karakteristike zaštite
  • Trajnost do 5 godina (vertikalne površine)
  • Odgovara ravnim i jednostavnim krivinama