ZAŠTITNE FOLIJE OD SUNCA

R Silver Serija –  najpoznatija prozorska folija pruža udobnost, energetsku efikasnost i smelu estetiku. Sa svojom smelom estetikom, Avery Dennison Reflective Films daje snažan vizuelni utisak dok istovremeno poboljšavaju energetsku efikasnost zgrade, udobnost stanara i ukupnu vrednost za vlasnika komercijalne zgrade.

Avery Dennison Dual Reflective Films izuzetno smanjenje sunčeve toplote sa čistom i jasnom estetskom završnicom.

Avery Dennison Neutral folije – za unutrašnje prozore dodaju suptilan sivi izgled zastakljivanju kako bi se smanjio toplotni efekat i odsjaj, a istovremeno se očuvao prirodan pogled kroz staklo.

 

Avery Dennison Vela™ Smart Film- odmah transformiše staklo i čini prostor dinamičnim. Vela dinamički displej sistem je pametna folija za prozore koja uključuje inovativnu tehnologiju za poboljšanje maloprodajnih i drugih komercijalnih enterijera. Dizajniran da se primeni na skoro svako unutrašnje staklo i dizajniran za lako održavanje,

Spektralno selektivne folije za prozore AveryDennison smanjuju dobijanje sunčeve toplote uz održavanje visokog nivoa dnevne svetlosti koja ulazi kroz prozore.

Avery Dennison Solar Safety– unutrašnje folije kombinuju zaštitu od krhotina (Sigurnosna folija) sa izvanrednim odbijanjem sunčeve energije za potrebe industrije, preduzeća i institucija.

SIGURNOSNI I ZAŠTITNI FILMOVI – ZA ZAŠTITU LJUDI I IMOVINE

Avery Dennison Safety and Security filmovi su  višeslojni zaštitni filmovi dizajnirani da zaštite ljude i imovinu od letećih krhotina stakla i drugih pretnji i opasnosti. Pogodni za ispunjavanje građevinskih propisa i zahteva osiguranja. Ove sigurnosne folije daju dodatnu bezbednost što obezbeđujui dodatno vreme da se izbegnu opasni uslovi, dok istovremeno pružaju određenu zaštitu od provala i eksplozija.