Olfa profesionalni ručni rezni alati

Japanskog proizvođača vrhunskih skalpela, nožića, strugača i ostalog pribora za isecanje čini globalni tim od 3.000 talentovanih zaposlenih i iskusnih lidera. Olfa proizvodi se usavršavaju više od 50 godina. Konstantnim inovacijama Olfa ide u susret novonastalim potrebama kako savremene industrije tako i ličnih “uradi sam” projekata sa akcentom na povećan nivo zaštite tokom rada.

Extra & Heavy duty modeli - 18mm i 25mm

Ovi modeli skalpela su namenjeni pre svega za profesionalnu upotrebu u industriji. Robustni i čvrsti, kvalitetom pridobijaju majstore raznih profila. Koriste HB i LB OLFA rezervne nožiće, širne 18 i 25 mm, a postoje i dve vrste testerica koje se mogu montirati za sečenje drveta ili metala (SWB-1 i SWB-4).

Standardni modeli – 9mm i 12mm

Skalpeli za standardnu upotrebu imaju jednstveno dizajnirane drške i veoma oštra i dugotrajna sečiva. Savršeni su za sečenje papira, folija, tapeta kao i za zanatske razne aplikacije. Idealni su za korišćenje na mestima gde se zahtevaju velika preciznost.

Sigurnosni (safety) modeli

Posebno dizajnirani sigurnosni skalpeli obezđuju najviši stepen sigurnosti u radu. Poseduju sigurnosni GS sertifikat i namenjeni su za rad u skladištima za otpakivanje robe.

Art & Hobby modeli

Skalpeli koji su posebno namenjeni za najrazličitije veštine i kao pomoć u radu u mnogobrojnim hobijima.

Strugači

Namenjeni su za uklanjanje nečistoća, tragova lepka, tapeta i sl. sa zidova, stakla, podova i ostalih ravnih površina.

Podloge za doradu

OLFA rezne mape su višenamenske podloge za opštu upotrebu sa mertičkim sistemom.

Neke se rotiraju, neke preklapaju, neke imaju sa mertičkim sistemom na jednoj strani i merama u inčima na drugoj, različite debljine i nekoliko standardnih veličina.