Olfa profesionalni ručni rezni alati

Japanskog proizvođača vrhunskih skalpela, nožića, strugača i ostalog pribora za isecanje čini globalni tim od 3.000 talentovanih zaposlenih i iskusnih lidera. Olfa proizvodi se usavršavaju više od 50 godina. Konstantnim inovacijama Olfa ide u susret novonastalim potrebama kako savremene industrije tako i ličnih “uradi sam” projekata sa akcentom na povećan nivo zaštite tokom rada.

Extra & Heavy duty modeli - 18mm i 25mm

Ovi modeli skalpela su namenjeni pre svega za profesionalnu upotrebu u industriji. Robustni i čvrsti, kvalitetom pridobijaju majstore raznih profila. Koriste HB i LB OLFA rezervne nožiće, širne 18 i 25 mm, a postoje i dve vrste testerica koje se mogu montirati za sečenje drveta ili metala (SWB-1 i SWB-4).

Standardni modeli – 9mm i 12mm

Skalpeli za standardnu upotrebu imaju jednstveno dizajnirane drške i veoma oštra i dugotrajna sečiva. Savršeni su za sečenje papira, folija, tapeta kao i za zanatske razne aplikacije. Idealni su za korišćenje na mestima gde se zahtevaju velika preciznost.

Sigurnosni (safety) modeli

Posebno dizajnirani sigurnosni skalpeli obezđuju najviši stepen sigurnosti u radu. Poseduju sigurnosni GS sertifikat i namenjeni su za rad u skladištima za otpakivanje robe.

Art & Hobby modeli

Skalpeli koji su posebno namenjeni za najrazličitije veštine i kao pomoć u radu u mnogobrojnim hobijima.

Strugači

Namenjeni su za uklanjanje nečistoća, tragova lepka, tapeta i sl. sa zidova, stakla, podova i ostalih ravnih površina.

Podloge za doradu