DIY i kućne majstorije

Vreme je za popravke,  prepravke, uradi sam/a, vreme je da pokažete majstorske veštine i posvetite se uređenju kuće.  3M program nudi rešenja pogodna za ove namene – trake koje su jake i snažne i dobar  odgovor na različite zahteve. Popravke,  montaže, ojačavanje, pakovanje itd – uradi sam/a za projekte koji traju.

3M DUCT TRAKA 1900

3M DUCT TRAKA 1900  je srebrna polietilenska traka sa vlaknima, koja u okruženju vlažnih uslova obezbeđuje pouzdanu primenu. Traka poseduje  sintetički gumeni lepak koji omogućava lepljenje raznih vrsta povšina.

3M 9191 Carpet tape

Traka za tepihe fiksira klizave podne prostirke. Odlikuje se jakom lepljivošću, jakim inicijalnim prijanjanjem sa lepkom koji je osetljiv na pritisak, ima netkani nosač i lako uklonivi silikonizirani zaštitni papir.

3M SPECIJALNE TRAKE

Bilo da povezujete lampu, a popravljate kabl pegle i sl. radite to sa 3M Temflex 1300 izolir trakom. Ako maskirate obojene delove nekog uređaja možete koristiti jaku PVC vinilnu traku, ili Vam je dihtung propao, zaštite od vlage i prljavštine stvari koje čuvate u ormariću sa 3M 4516….

3M protivklizne trake

Popravite delove na stepenicama ili pločicama u kupatilu da biste bezbedno hodali.

3M obostrano lepljive trake

Vreme je da postavite slike na zid,  dispenzer za sapun u kupatilu, okačite ogledalo, kukicu u kuhinji,  polepite lajsnu na kolima, ili pravite neki proizvod predlažemo 3MVHB GPH za spoljnu upotrebu, 3M 4032 za unutrašnju upotrebu, 3M 9088 za manje zahtevne spojeve ili nas pozovite

3M Samolepljiva čičak traka

Polepite tragove u automobilu. Potrebno vam je da maskirate određene površine, a želite da zadržite pristup ka tom delu,  rešenje je u samolepljivoj i čičak traci, za sve vrste materijala.

3M™ Zaštita na radu

Najbolja sigurnosna oprema je više od zaštite – ona pridonosi i produktivnosti. Respiratorna, sigurnosna odeća, zaštita sluha, prsluci i šlemovi porizvođača 3M pružaju udobnost pa tako neopterećuju da posao obavite kako treba.

Koristi se bilo to u uslovima svojih radionica pa sve do proizvodnih pogona.

3M Scotch® 4910C S8

Scotch-Fix™ prozirne montažne trake kreirane su sa 3M naprednom tehnologijom. Mogu lepiti predmete težine do 4 kg. Ova gotovo nevidljiva traka namenjena je za upotrebu u zatvorenom prostoru i idealna je za primenu na staklu, pločicama, akrilu i metalu. Odličan je izbor za predmete kojima je potrebno neprimetno rešenje za montažu.

Saznaj više.

3M Scotch® 4910C transparentna traka za montažu

Scotch-Fix™ providna traka za montažu kreirana je u skladu sa 3M naprednom tehnologijom. Može izdržati teret do 7 kg.  Za upotrebu u zatvorenom prostoru, gde se pokazala kao idealna za lepljenje na staklo, pločice, akril, metal i dekorativne  elemente.

Saznajte više.

3M Scotch® 4496 trake za unutrašnju upotrebu

Scotch-FixTM dvostrana traka za montažu u zatvorenom. Ova penasta traka može izdržati do 7 kg i može se koristiti u zatvorenom prostoru. Idealna je za primenu na obojenim i farbanim gipsanim pločama, gotovom drvetu, metalu, akrilu, pločicama i staklu.

Saznajte više.

3M Scotch® 4941 trake za spoljnu upotrebu

Scotch-FixTM extreme traka za montažu u spoljnim uslovima, kreirana u skladu sa 3M naprednom tehnologijom. Može da izdrži težinu do 10 kg. Ova vrhunska, prilagodljiva, dugotrajna traka namenjena je za spoljnu upotrebu.

Saznajte više.

3M Dual Lock 3560 extreme samolepljiva čičak traka

Scotch® extreme čičak trake su alternativa rajsferšlusima, kopčama i kukama. Bezbedno se vezuju i predstavljaju zgodan način za montažu predmeta u kući, kancelariji ili u automobilu. Dizajnirane su sa tehnologijom dvostrukog zaključavanja koja se može ponovo zatvoriti i do 1000 puta.

Saznajte više.

3M Scotch® – Fix/pastile – removable

ScotchTM uklonjive trake za montažu su praktični dvostrani kvadrati koji omogućuju lepljenje laganih materijala poput fotografija, crteža i slično. Karakteriše ih praktičan dizajn koji ne oštećuje površine prilikom uklanjanja. Kompatibilne su sa različitim površinama – zidovima, ormarićima, prozorima i slično.

Saznajte više.

3M Scotch® Fix S16

Scotch-FixTM extreme traka za montažu u spoljnim uslovima, kreirana u skladu sa 3M naprednom tehnologijom. Može da izdrži težinu do 10 kg. Ova vrhunska, prilagodljiva, dugotrajna traka namenjena je za spoljnu upotrebu.

Saznajte više.

PAŽNJA: Sve podloge je potrebno očistiti i pripremiti pre lepljenja.  Određena podloga kod lepljenja može zahtevati upotrebu 3M P94.