Prestavljamo Vam novu kolekciju folija, proizvođača Avery Dennison za dizajn enterijera. Nova serija obogaćuje kreativno razmišljanje i omogućava zidnoj umetnosti da izazove emocionalni odgovor. Novi filmovi u ponudi uključuju tekstil za štampanje i papir za štampanje, obe sa lepkom,a dobro poznate samolepljive PVC folije za štampanje sa efektom canvas platna, drobljenim kamenom i prirodnim štukaturama. ostaju i dalje u ponudi.

Lepak na folijama  podržava stvaranje jedinstvenih kratkoročnih i dugoročnih štampanih rešenja za dekoraciju zidova u ugostiteljskim obljektima, hotelima, shopping molovinma, maloprodajnim lancima, trgovinama, izložbama, holovima  i još mnogo toga. Wall filmovi se mogu nanositi bez potrebe za osnovnim premazom (prajmerom) , a odlična neprozirnost osigurava potpunu pokrivenost zida. Avery MPI 8000 Wall Film serija  daje fleksibilnost dizajnu čak i najambicioznijim aplikacijama za unutrašnju upotrebu, sa širokim izborom tekstura za štampanje. Svi pružaju brzu primenu i pouzdane performanse štampanja.

Zidna kolekcija Avery Dennison za dizajn enterijera čini transformaciju zatvorenog prostora lakšom i vizuelno korisnijom nego ikad ranije.