Avery Dennison® kolekcija za dizajn enterijera

Squid® Tekstil za prozore

Averi Dennison predstavlja kolekciju dizajna enterijera donoseći pri tome fleksibilnost dizajna čak i najambicioznijim aplikacijama u zatvorenom prostoru. Kolekcija nudi širok izbor medija za štampanje na zidovima i prozorima, sve sa brzom primenom i pouzdanim performansama štampe.
Kao deo kolekcije dizajna enterijera, Squid® Tekstil za prozore proširuje vaše mogućnosti dizajna za unutrašnje prozore što vam omogućava da vidite napolje, ali u velikoj meri ograničava ljude napolju da mogu da gledaju unutra tokom dana. Tkanina ima prirodan i elegantan karakter koji vam omogućava da nadogradite prostoriju „oblačenjem“ prozora ili staklenih pregrada na minimalan i moderan način.

Jedinstvena tekstura Squid®-a nudi predivan i prirodan osećaj. Dostupna je u šest različitih modernih opcija boja: kreda, kost, hrast, jasen, kamen i ugalj.
Squid materijali se mogu štampati različitim tehnikama štampanja, dajući dizajnerima nove komercijalne i marketinške mogućnosti za istraživanje. Njegova svestranost i laka primena savršeno se uklapaju sa dizajnom enterijera i tržištima arhitekture, donoseći novi svež izgled u domove, kancelarije i javne prostore. Ovaj revolucionarni materijal je otporan na vlagu i sunčevu svetlost, što mu omogućava da se koristi u raznim primenama. Skuid® se lako instalira, lako se održava i može se ukloniti jednim glatkim pokretom, nudeći trajnost do 5 godina. Skuid® je takođe dostupan u neprozirnoj verziji, u kojoj čvrsto tkana tekstilna završna obrada pruža potpunu privatnost dok dozvoljava svetlosti da sija.

Svojstva

– Bez PVC-a – 100% tkani poliesterski tekstil
– Zaštita privatnosti: providnost iznutra, privatnost spolja
– Otpornost na vlagu i sunčevu svetlost
– Solarna zaštita zadržava do 1/3 toplote spolja
– Lako se nanosi, održava i uklanja

– Štampanje na svim glavnim digitalnim platformama: UV, eco/mild solvent i lateks*
– Šest modernih različitih boja: kreda, kost, hrast, jasen, kamen i ugalj
*Primenljivo samo za: Squid Chalk – Latex and Squid Opaque

Primena

-Unutrašnja dekoracija prozora
– Elegantna vizuelna komunikacija u zatvorenom prostoru
– Staklene pregrade i vrata
– Solarna zaštita
– Prozori čudnih oblika, KSL prozori ili mali prozori
– Odgovarau bilo kom arhitektonskom stilu i unutrašnjem uređenju

Squid Opaque

Squid Oak and Squid Oak Opaque