Translucentne folije za svetleće reklame i znakove

Avery Dennison®translucentne folije 5500 QM i 4500 TF koriste se na svim kontinentima zahvaljujući izvanrednom kvalitetu, ujednačenosti boje i svojstvima prijanjanja, zajedno sa postojanošću.
5500 QM i 4500 TF pružaju odlično rešenje za kreiranje svetleće signalizacije visokih performansi. Ove folije su specijalno dizajnirane za visokokvalitetne aplikacije kao što su svetleće reklame i prosvetljeni znakovi za internu upotrebu, a mogu se koristiti i na akrilnim pločama sa pozadinskim osvetljenjem, staklu i fleksibilnom materijalu za banere. Ove folije nude odlične karakteristike sečenja bilo kojom metodom dok određene serije se koriste kod termoformiranja.

5500 QM
Avery Dennison 5500 QM je livena folija satenskog sjaja, 50 mikrona debljine, sa providnim lepkom na
bazi akrila. Mogućnost proizvodnje željene boje za projekte gde se određena boja ne može naći u standardnom rasponu boja. Minimalna količina porudžbine za ovu uslugu je samo jedna rolna.

4500 TF
Avery Dennison 4500 TF je polimerna folija satenskog sjaja, 80 mikrona debljine, sa providnim lepkom na bazi akrila. Širok izbor boja i trajni lepak, popularne širine rolne čine, ovaj program PRVIM izborom folija za svetleće reklame.


OSOBINE
– Prozirne folije vrhunskog kvaliteta
– Trajnost do 10 godina (5500 QM) i do 7 godina (4500 TF)
– Potpuno integrisani ICS program garancije
– Izbor boja (38 za 4500 TF), izrada željene boje
– Brza i brza prilagođena usluga izrade boja počevši od minimalne količine porudžbine od 1 rolne u seriji 550QM
– Dostupne su komplementarne difuzne/blok-out folije i fleksibilne podloge
– 5500 QM pogodna za vakuumsko termoformiranje

OSOBINE
– Jednostavnost instalacije
– Odlična ujednačenost boja u propuštenoj svetlosti
– Polusjajni finiš za sprečavanje odsjaja i obezbeđivanje ujednačene boje znaka (reflektovano i propusno svetlo).
– Odlično prijanjanje na širok spektar podloga
– Odlična postojanost boje, izdržljivost i stabilnost dimenzija
– Kompatibilna sa svim vrstama izvora svetlosti

UPOTREBA
– unutrašnje i spoljne svetleće oznake
– natpis i grafika za svetleće znakove i na krutim i na fleksibilnim podlogama
– grafika na prozorima maloprodajnih objekata
– veliki osvetljeni korporativni brend sa pozadinskim osvetljenjem

Komplementarni proizvodi

Difuzni Film + Blok Out Film


5100 Difuzni Film
Avery Dennison® 5100 Diffuser Films su livene vinilne folije dizajnirane za upotrebu kao difuzor svetlosti. Materijal je dostupan u beloj boji — u dve jačine raspršivanja svetlosti, 30% i 60% — da bise eliminisao problem „vrućih tačaka“ i dobio znak/ispis ravnomernog opšteg osvetljenja.


5300 Blockout Film
Avery Dennison® 5300 Blockout Film su folije za kontrolu svetlosti kod svetlećih reklama. Kada je reklama osvetljena, svetlost ne može da prodre kroz „blokirane“ oblasti – što rezultira dramatično svetlijim osvetljajem neblokiranih oblasti. Dostupan u skladu sa potrebnim bojama na osnovu upita izrade ili u beloj sa crnom podlogom i u crnoj sa belom podlogom, kao standardne opcije.

Fleksibilne podloge


Fleksibilna podloga 5000
Avery Dennison® 5000 fleksibilna podloga je jedinstven proizvod koji se može ukrasiti Avery Dennison 5500 QM, translucentnom folijom osetljivom na pritisak, koja kada se nanese na AveriyDennison 5000 fleksibilnu podlogu, pruža odlične performanse za eksterno osvetljenje znakova, tendi ili bilborda.


Fleksibilna podloga Signage Pro
Fleksibilna podloga Signage Pro je poliesterski materijal koji nadmašuje alternativne proizvode. Daleko viši nivo prenosa svetlosti omogućava natpise koji se zaista izdvajaju u poređenju sa konvencionalnim belim/opalnim akrilima ili fleksibilnim materijalima za banere.