Avery Dennison® A L A T I

Najbolji asistent pri montaži i postavljanju grafike.

SQUEEGEE ZA SVAKI POSAO

Rakel je neophodan alat za sve aplikacije samolepljivih proizvoda. u Avery ponudi je širok izbor rakala za različite podloge, proizvode i aplikacije.

Sredstva i tečnosti, kao pomoć u radu

Veštine kombinovane sa sredstvima olakšavaju i ubrzavaju proces izrade i montaže.

ORGANIZUJTE SVOJU TORBICU

Od sredstava za čišćenje do profesionalnih rukavica kod nas možete nabaviti alat koji je potreban monterima za rad sa folijama.

SQUEEGEE ZA SVAKI POSAO

Rakel je neophodan alat za sve aplikacije samolepljivih proizvoda. u Avery ponudi je širok izbor rakala za različite podloge, proizvode i aplikacije.

Squeegee Flextreme

FleXtreme je mikro-rakel posebno dizajniran za aplikacije sa smolepljivom folijom. Plavi (tvrđi) FleKstreme je dizajniran za nanošenje filma na uske krivine i ivice, kako bi se obezbedila besprekorna primena. Crveni (mekši) FleKstreme je odličan alat za nanošenje filma na uske, konkavne delove automobila. Ovaj set sadrži 1 crveni i 1 plavi mikro-rakel u specijalnom pakovanju.

Squeegee Pro

Squeegee Pro je srednje fleksibilan rakel sa jednom stranom od filca. To je veoma efikasan alat za ravne ili blago zakrivljene površine. Odličan izbor za svakodnevne primene kao što su ravni zidni paneli, a kao standardan model i za mnoge druge primene.

Squeegee Pro Rigid

Squeegee Pro Rigid je najtvrđi rakel u kolekciji Avery Dennison, posebno dizajniran za ravno nanošenje debelih i krutih proizvoda visokih performansi. Strana koja nema filc, lako klizi preko površine filma/folije.

Squeegee Pro Xl

Squeegee Pro XL je veća verzija modela Squeegee Pro. 12cm širine odličan je za bržu i kvalitetniju primenu na velikim i ravnim površinama kao što su strane kamiona, zgrade i autobusi.

Squeegee Pro Flexible

Squeegee Pro Flexible je mekša i fleksibilnija verzija modela Squeegee
Pro sa jednom stranom od filca; odličan izbor za zakrivljene aplikacije
kao što su lukovi točkova i poklopci / branici automobila.

Squeegee – Samolepljivi Filc rol

Squeegee Samolepljivi filc je rolna samolepljive platnene filcane trake koja se može iseći na veličinu i naneti na sve modele Avery rakela na deo bez filca ili da zameni istrošeni filc. Trake se lako nanose i omogućavaju kvalitetnu primenu. Praktičan lenjir sa strane kutije pomaže pri merenju trake pre sečenja. Squeegee Samolepljivi filc je napravljen od iste tkanine kao i originalne trake na svim Avery Dennison Squeegees(rakelima).

SREDSTVA I TEČNOSTI, KAO POMOĆ U RADU

Veštine kombinovane sa sredstvima olakšavaju i ubrzavaju proces izrade i montaže

Avery Surface Cleaner
1l

Boca je napravljena od
minimum 50%
recikliranog materijalaAvery Čistač je visoko kvalitetno sredstvo za uklanjanje svih vrsta ostataka i nečistoća uključujući prljavštinu , vosak, lagani silikon, i još mnogo toga. Veoma efikasno sredstvo za čišćenje, pa se posebno koristi za fazu odmašćivanja i pri pripremi brendiranja vozila.

Flat Surface Cleaner 5L

Izuzetno kvalitetno sredstvo za čišćenje i pripremu površina za lepljenje. Koristi se kod pripreme velikih panela i bočnih stranica kamiona. Efikasan izbor za uklanjanje svakodnevne prljavštine sa podloga tokom čišćenja prvog prolaza. Odlično isplativo rešenje za pripremu velikih površina.

3M Primer 94

3M Prajmer P94 je sredstvo koje se koristi kao podloga na čiste niskoenergetske površine da bi osiguralo lepljenje.

Avery Remover 0,5l

Boca je napravljena od
minimum 50%
recikliranog materijala Avery skidač lepka je sredstvo viskokih performansi namenjen uklanjanju ostata lepka ili grafike. Kako ima pištolj sprej tako je zgodan da se lako koristi na delu koji se tretira od ostataka lepka.

3M 101E – krep traka

3M 101 E je kvalitetna krep traka koja se koristi prilikom postavljanja samolepljivih folija. Bilo da se radi o zidu, automobilu , staklu ili drugim površinama gde se postavlja štampa, dobro drži i nakon uklanjanja ne ostavlja tragove

3M Graphic Remover System 1l

3M GRS je sredstvo koje hemijskim putem deluje na samolepljive PVC folije i služi da se one uklone sa različitih podloga. Neprikosnoveno 3M sredstvo kada se naiđe na nerešive probleme.

3M Industrijski Citrusni Čistač

3M citrusni čistač u spreju je jako sredstvo za čišćenje i odmašćivanje različitih vrsta površina od sasušenog lepka, ostataka od lepljivih traka,
katrana i masnoća. Na bazi limunovog ulja, ne sadrži petrolejske destilate i rastvarače kao ni supstance koje uništavaju ozon. Lako se nanosi i pogodan je za upotrebu u enterijeru. Citrusni sprej je pH neutralan, ne korodira i ne oštećuje osetljive površine poput aluminijuma i nerđajućeg čelika, pa se može koristiti i za uklanjanje lepka sa automobila.

3M Edge Sealer

3M Edge Sealer je bezbojan izdržljiv proizvod, koji se preporučuje za zaptivanje ivica folije u zahtevnim okruženjima kao što je morska (iznad vodene linije) ili područja sa visokim rizikom od hemijske kontaminacije. Ovim se ivice štite i čine otpornim na prodiranje vode i hemikalija.

3M Knifeless tape – žice za sečenje

3M žica za sečenje grafike , detalje pogledajte na Finish – https://korus.rs/proizvodi/3m-finish-line-knifeless-tape/ Design – https://korus.rs/proizvodi/3m-design-line-knifeless-tapezica-za-opsecanje-dizajna/

ORGANIZUJTE SVOJU TORBICU

Od sredstava za čišćenje do profesionalnih rukavica kod nas možete nabaviti alat koji je potreban monterima za rad sa folijama.

Torbica

Torbica ima specijalno napravljen pojas tako da je alat stalno pri ruci. Metalni deo koji se nalazi na prednjem delu torbice koristi se za držanje magneta. Jedna veličina odgovara svima.

Skalpel NT A-300G

Skalpel ima snažno, izdržljivo metalno kućište koje bezbedno drži sečivo pod uglom od 30° za precizno sečenje. Nudi robusnu izdržljivost i bolju kontrolu, sa kućištem koje se ne savija.

Skalpel NT A-300G

Magneti su veoma praktična pomoć za držanje i pozicioniranje grafike na podlozi. Snaga magnetne privlačnosti je dovoljna da zameni maskirnu traku

Rukavice za aplikaciju

Rukavica za nanošenje je mekana, bešavna rukavica koja pomaže da se grafika ugladi preko površine aplikacije i u krivinama i udubljenjima. Rukavica je univerzalne veličine.

3M ravnolinijsko sekač

3M ravnolinijski sekač za uklanjanje pozadinskog papira prilikom instalacije samolepljivih folija. Nož je izuzetno dugotrajan i može se koristiti sa sve četiri strane.

Ovde možete poručiti

AVERY DENNISON- ALATE I SAMOLEPLJIVE DEKORATIVNE FOLIJE