3M je kompanija raznovrsnih tehnologija koja svojim inovativnim proizvodima i uslugama putem globalne mreže zadovoljava potrebe kako multinacionalnih tako i lokalnih klijenata. 3M inovativni proizvodi i usluge pomažu proizvođačima da unaprede svoje poslovanje.

Opseg 3M tehnologija, proizvoda i interesovanja prostire se na sleće oblasti:

 • Arhitektura i građevinarstvo – strukturalni adhezivi, netkani filteri, zaštitne maske i ostala orema za bezbednost na radnom mestu
 • Proizvodnja i industrija – abrazivi, lepkovi, lepljive trake, proizvodi za pakovanje, pričvršćivači, filteri
 • Automobilska i avionska industrija, plovni objekti – voskovi i proizvodi za poliranje, kompoziti, brusni materijali, folije za kola, brodove, avione i ostala prevozna sredstva
 • Bezbednost : u saobraćaju i lična – 3M™ Scotchlite™ reflektujući materijali, zaštita od vatre, zaštita od kopiranja, sistemi za biblioteke
 • Elektronska industrija –  optička vlakna, folije za ekrane, rešenja za spajanje materijala, savitljiva kola, kablovi, spojnice i kompleti kablova
 • Kancelarija – Post-it® Blokčići, Scotch® proizvodi, ergonomski proizvodi, grafoskopi i multimedijalni projektori, i naš novi proizvod – 3M™ Wall Display
 • Komunalne usluge i telekomunikacije – 3M™ Volition™ rešenja za mreže, konektori, materijali za zaptivanje i izolaciju
 • Kreativne komunikacije – Scotchprint® grafička rešenja, podna grafika, providne folije, personalizovani Post-it® Blokčići
 • Kuća i slobodno vreme – Scotchprint® & Scotch-Brite™ proizvodi, 3M™ O Cel O™ sunđeri, šmirgl papir, 3M™ Thinsulate™ termo izolacija i 3M™ Scotchgard™ zaštita tkanine
 • Zdravstvena nega – opšta medicina, hirurgija, stomatologija, farmacija, tretiranje rana i oštećene kože, prevencija infekcije i informativni sistemi za zdravstvo

VHB akrilne obostrano lepljive trake

Brza i jednostavna alternativa tradicionalnim tehnikama spajanja. Zahvaljujući svojoj akrilnoj osnovi VHB trake zamenjuju šrafove, varove, nitne i lepkove, pri čemu nema opasnosti od korozije, propuštanja i spoljašnjih uticaja. Osim što je veoma jednostavna i laka za rukovanje, daje lepši izgled i trajnije rezultate na površinama kod kojih se primenjuje.

Saznajte više

Penaste obostrno lepljive trake

Koriste se za montažu i učvršćivanje pločastih materijala i profila većih dužina umesto tradicionalnog mehaničkog načina spajanja. Idealne su za spajanje materijala sa neravnom površinom.

Univerzalne obostrano lepljive trake

Tanke trake za spajanje širokog spectra različitih materijala kao što je staklo, drvo, plastični, kompozitni i drugi materijali. Koristi se za montažu lajsni, spajanja elemenata POP i POS sistema, ukrasnih elemenata od inoksa, aluminijuma, stakla, montažu elemenata vizuelnog identiteta i elemenata za obeležavanje i označavanje.

Saznajte više

Obostrano lepljiva tanka traka (80 mikrona) - transparentan spoj

3M ATG XT2105 obostrano lepljiva tanka traka (80 mikrona) – transparentan spoj.

Izvanredna obostrano lepljiva providna traka sa Hi-tack akrilnim lepkom – pogodna i za spajanje materijala koje se inače teško lepe. Visoka UV rezistetnost i otpornost na hemikalije. Vlaknasta struktura lepka smanjuje mogućnost savijanja ivica trake, sprečava deformaciju rolne i utiče na smanjenje broja slučajnih i neželjenih prilepljivanja trake.

Nanosi se pomoću aplikatora i idealna je za spajanja delova foldera, kutija, knjiga uzoraka, POS displeja, voblera, promotivnih artikala i sl. Spaja veliki broj različitih materijala kao što su metal, staklo, drvo, papir, bojene površine, plastike i dr.

Saznajte više

Samolepljive čičak trake

Samolepljivi čičak sistem predstavlja inovativnu alternativu šrafovima, klinovima, nitnama i ostalim tradicionalnim sistemima spajanja. Dual lock i Hook&Loop sistemi donose više slobode kako u dizajniranju proizvoda, tako i prilikom održavanja, zamene delova i popravki.

Saznajte više

3M rešenja za uklanjanje stare folije i ostataka lepka

Ponekad je veoma teško, čak i nemoguće skinuti staru, zapeklu foliju sa podloge. Kada ni zagrevanjem ne mogu da se uklone ostaci folije, kada se ona cepa na male komadiće, kada je površina ispucala, tada 3M Graphic Remover System može biti od velike pomoći.

3M citrusni čistač u spreju je jako sredstvo za čišćenje i odmašćivanje različitih vrsta površina od sasušenog lepka, ostataka od lepljivih traka, prljavštine i masnoća. Na bazi limunovog ulja, ne sadrži petrolejske destilate i rastvarače kao ni supstance koje uništavaju ozon. Uklanja sledeće tipove lepka: akrilni, epoksi, SBR, sintetički kaučuk, poliuretan aktiviran toplotom, etil vinil acetate, neoprenski, nitrilski.

Saznajte više

Lepak u spreju

Široka linija lepkova u spreju za trajno ili privremeno spajanje najrazličitijih površina (plastika, pena, drvo, karton, tekstil, vinil, staklo, guma i ostale podloge).

Dvokomponentni akrilni lepkovi

3M dvokomponentni lepkovi omogućavaju efikasniji, pametniji i sigurniji način spajanja. Lepak je nezapaljiv i skoro bez mirisa. Stabilna struktura lepka pruža precizno nanošenje bez razlivanja. Koristi se za spajanje metala, plastike, kompozitnih materijala. Odlikuje ga odlična snaga lepljenja i sigurnost spoja, brzo se suši i ima visok nivo tolerancije na masnu ili nepripremljenu površinu.

Superlepkovi

Tečni lepkovi sa najvećom brzinom sušenja. Koriste se na materijalima koji se teško lepe kao što je guma, plastika i neočišćene površine. Za aplikacije gde je brzina presudna.

Poliuretanski lepkovi

Višenamenski jednokomponentna zaptivna sredstva od poliuretana za spajanje širokog spectra podloga kao što su plastika, beton, čvrsti penasti materijali i druge porozne podloge.

Protivklizne samolepljive trake

Protivklizne trake opšte namene postavljaju se na sve klizave podloge sa intenzivnim prometom pešaka ili lakih vozila (hodnici, proizvodnja i skladišni prostor, rampe, stepeništa, merdevine, gazišta). Elastične protivklizne trake su idealne za prostore gde se hoda bosim nogama, mokre površine, čamce i ostalu opremu za vodene sportove.

Samolepljive trake za sigurnosno obelezavanje

3M vinilne trake za podno i sigurnosno obeležavanje su trajne, neprovidne i otporne na vlagu i habanje. Lepak na bazi gume omogućava dobru prilepljivost na većinu površina. Trake su fleksibilne i rastegljive, pogodne za oštre ivice, oble i neravne površine.

Zaštitna oprema

Snaga koja štiti vaše zaposlene. Bušenje, brušenje, zavarivanje, mešanje, farbanje, prskanje, štampanje, … zahtevaju respiratornu zaštitu. 3M nudi širok spektar respiratora i sistema za dovod vazduha za zaštitu od gasova, isparenja i čestica.

Izdvajamo iz ponude

 • 880.00RSD

  3M™ Finish Line Knifeless Tape

 • OLFA Alat Skalpeli i nozici, Hobi alat, Rezne mape

 • 3,525.00RSD

  3M SUPER lepak SF 100/ 50gr